Vážení zákazníci, vítame Vás na našom novom e-shope. Stále ladíme detaily a preto Vás prosíme o zhovievavosť. Radi Vám poradíme na chate či telefonicky +421 940 357 277. Ďakujeme za pochopenie, tím Pipl.

Ajax StarterKit: spoľahlivé zabezpečenie domácnosti pomocou inteligentného alarmu

blog_clanek_30

Úplne nová generácia bezpečnostných systémov pre bývanie Ajax StarterKit sa nepodobá žiadnej inej súprave na trhu. Inteligentný poplašný systém je kompletne skonštruovaný pomocou vlastnej technológie výrobcu a vyznačuje sa kombináciou najmodernejších elektronických komponentov, atraktívneho dizajnu a vysokej spoľahlivosti.

Tento poplašný systém dokáže svojou funkčnosťou a jednoduchým používaním prekvapiť aj skúseného používateľa. Zistíme, prečo výrobca dosiahol tieto výsledky?

Obsah súpravy Ajax StarterKit a priradenie zariadenia

blog_clanek_31

Začnime identifikáciou zariadení, ktoré sú súčasťou štartovacej sady systému Ajax StarterKit. K dispozícii sú celkovo štyri položky:

  • Stredová konzola Ajax Hub;
  • Snímač dverí DoorProtect odolný proti neoprávnenej manipulácii;
  • Detektor pohybu MotionProtect;
  • Funkčné diaľkové ovládanie SpaceControl.

Základňa obsahuje najdôležitejšie prvky na vytvorenie spoľahlivej ochrany každej miestnosti. Senzory nepretržite monitorujú pridelenú oblasť a prenášajú informácie do centrálneho uzla.

HS_B-1x

Súpravu možno rozšíriť o ďalšie snímače z ekosystému Ajax, ktoré nie sú súčasťou štartovacej súpravy:

  • DoorProtect Plus;
  • GlassProtect;
  • CombiProtect;
  • MotionProtect Plus;

5 hlavných funkcií a 3 dôležité výhody súpravy Ajax Starterkit

Pri navrhovaní stredovej konzoly a senzorov sa výrobca nespoliehal na hotové riešenia, ale vyvinul úplne nový produkt. Použili sa najlepšie komponenty a implementovali sa predtým neexistujúce technológie vyvinuté inžiniermi Ajax. Spoločnosť si na ne nechala udeliť päť patentov.

Z elektronických komponentov stojí za zmienku päť najdôležitejších prvkov:

  • bezdrôtový komunikačný modul Jeweller s komunikačným dosahom do 2 km;
  • ultratenká napájacia jednotka, ktorej vývoj umožnil skrátiť kryt na 4 cm;
  • operačný systém v reálnom čase prenáša alarmy v milisekundách;
  • procesor ARM efektívne rozdeľuje výkon na kritické úlohy;
  • redundantný komunikačný modul GSM.

Práve tieto prvky definujú funkčnosť Ajax StarterKitu. Systém možno bezpečne nainštalovať v ktoromkoľvek rohu súkromného domu alebo na niekoľkých poschodiach bytového domu. Vďaka svojmu veľkému dosahu sa Ajax StarterKit široko používa v kanceláriách a nákupných centrách.

video_blog_1

Výhody súboru Ajax StarterKit sú plne odvodené od jeho jedinečného usporiadania:

  • súprava Ajax StarterKit je stabilná aj pri rýchlosti internetu GPRS 0,5 kb/s;
  • úplná ochrana proti neoprávnenej manipulácii. Systém monitoruje možné rušenie rádiového prenosu, manipuláciu s krytom snímača alebo prerušenie napájania snímača;
  • energeticky úsporná prevádzka. Výmena napájacieho zdroja snímača maximálne raz za 7 rokov.

Okamžite po zakúpení je systém pripravený na plnú prevádzku. Výrobca sa postaral o čo najjednoduchšiu inštaláciu pre bežného používateľa, ktorý sa nevyzná v bezpečnostných systémoch. Softvér Ajax SmartPlacement bol vyvinutý tak, aby vám pomohol určiť najlepšie miesto na inštaláciu snímačov. Špeciálne držiaky SmartBracket umožňujú presnú inštaláciu všetkých zariadení v súprave.

Všetky funkcie ovládania systému sú sústredené v mobilnej aplikácii Ajax Security System. Pomocou neho môžete zapínať a vypínať stráženie, ovládať citlivosť a čas odozvy senzorov a mnoho ďalšieho. Jedinečný systém kolaboratívneho zabezpečenia umožňuje viacerým používateľom pripojiť sa k ovládaciemu prvku Ajax StarterKit a poplašné správy sa budú posielať všetkým naraz. A zdieľaná chatovacia miestnosť umožňuje ukladať históriu komunikácie používateľov.

Integrácia súpravy Ajax StarterKit s diaľkovým ovládaním bezpečnostnej spoločnosti

Ak chcete svoj domáci systém pripojiť k diaľkovému ovládaniu alarmu, nie sú potrebné žiadne ďalšie úpravy, inštalácia ani nastavenia. Jediné, čo musíte urobiť, je podať prihlášku do vybranej spoločnosti pomocou jediného tlačidla. Je to veľmi moderné a pohodlné.

Inteligentný poplašný systém Ajax StarterKit si môžete zakúpiť za veľmi výhodnú cenu v internetovom obchode PIPL. Zabezpečte svoj domov skutočne moderne a bezpečne a pridajte sa k radom spokojných používateľov najpredávanejšieho poplašného systému na Ukrajine.