Vážení zákazníci, vítame Vás na našom novom e-shope. Stále ladíme detaily a preto Vás prosíme o zhovievavosť. Radi Vám poradíme na chate či telefonicky +421 940 357 277. Ďakujeme za pochopenie, tím Pipl.

Záchytka dverí s reakčnou stanicou EZVIZ DP1

blog_clanek_53

Život bez technologických inovácií, vrátane bezdrôtových, si dnes už ani nevieme predstaviť. Videookulárne karty so širokou škálou funkcií zohrávajú dôležitú úlohu pri zabezpečení miestnosti. Vďaka pripojeniu Wi-Fi umožňujú sledovať, čo sa deje pred dverami vášho bytu, domu alebo kancelárie, a všetko zaznamenávať na video.

Videokamera je technologickou inováciou našej doby. Rádiový signál a bezdrôtové pripojenie videozvončeka prenáša obraz na monitor namontovaný na zadnej strane vchodových dverí a na mobilný telefón majiteľa bytu alebo kancelárie.

EZVIZ DP1

EZVIZ DP1 je inštalácia s pripojením Wi-Fi, ktorá pozostáva z videokamery, odozvy a snímača pohybu. Dotykový displej s uhlopriečkou 4,3 palca je umiestnený na vnútornej strane dverí a automaticky sa aktivuje po aktivácii zvončeka.

Obraz zachytí 1-megapixelová kamera, ktorá majiteľa domu upozorní správou na jeho smartfón. Detektor pohybu je mechanický - to znemožňuje, aby video zaznamenávalo nepotrebné informácie, ako sa to stáva pri softvérových detektoroch, napríklad pri zmene svetla. Za súmraku je k dispozícii jasný obraz z kamery v okruhu až 3 metrov.

DP1 má lítiovú batériu s kapacitou 4 600 mAh, ktorá umožňuje autonómnu prevádzku systému počas dlhšieho časového obdobia.

Príslušenstvo

Systém DP1 obsahuje: monitor, dverovú stanicu, návod, nabíjačku, kábel na pripojenie k monitoru, spojovací materiál na upevnenie panelu k monitoru, zástrčky.

Inštalácia

Inštalácia DP1 je jednoduchá. Na mieste starého kukátka je na vonkajšej strane dverí namontované kukátko s tlačidlom na privolanie systému. Na vnútornej strane dverí je namontovaná záslepka, ktorá podopiera monitor a pomocou slučky sa pripája ku kukátku. Všetky ďalšie konektory a skrutky na pevné upevnenie kukátka sú súčasťou dodávky.

Pripojenie zariadenia EZVIZ DP1 k smartfónu

Systém DP1 sa ovláda prostredníctvom aplikácie EZVIZ. Nájdete ju a nainštalujete do smartfónu tak, že si ju bezplatne stiahnete zo služby Google Play alebo App Store.

Zariadenie sa pridá do aplikácie pripojením k sieti Wi-Fi a načítaním kódu QR.

Po načítaní kódu QR sa zariadenie zobrazí v aplikácii.

Aplikácia umožňuje meniť nastavenia videokamery. Prostredníctvom aplikácie Ezviz môžete ovládať funkciu inteligentnej detekcie osôb, nahrávať zvuk, prepínať na nočný režim, ovládať úroveň nabitia batérie, aktualizovať aplikáciu, zapnúť šifrovanie obrazu a určiť miesto ukladania videozáznamov a oznámení.

Videá možno ukladať do cloudu a na pamäťovú kartu.

Podrobnejšiu konfiguráciu systému DP1 možno vykonať prostredníctvom panela zobrazenia prehliadača videook. Ponuka konfigurácie pozostáva z ôsmich častí.

V časti Displej môžete vybrať jas obrazovky, čas, po ktorom monitor prejde do režimu spánku. Môžete si tu tiež vybrať jazyk rozhrania a prepínať medzi denným a nočným režimom.

V časti monitorovania je možné nastaviť režim inteligentnej detekcie osôb, ovládať zvuk a hlasitosť správ, vybrať, či sa dianie za dverami bude zaznamenávať pomocou snímok alebo videa.

Časť Nastavenie zvonenia slúži na nastavenie zvonenia. Môžete vybrať a nastaviť melódiu, hlasitosť, zapnúť/vypnúť svetelnú indikáciu.

V časti Dátum môžete nastaviť dátum a čas.

V časti Obnoviť môžete obnoviť výrobné nastavenia zariadenia.

Časť Úložisko obsahuje informácie o stave pamäťovej karty.

Časť Informácie o firmvéri obsahuje údaje o zariadení: verziu firmvéru, overovací kód a sériové číslo.

V časti Wi-Fi sa nachádzajú údaje o nastaveniach sieťového pripojenia.

Prevádzka zariadenia

Vďaka možnosti ovládať videozvonček prostredníctvom smartfónu je možné sledovať zábery z kamery online, zachytávať a nahrávať obrázky a komunikovať s návštevníkom.

Zariadenie má protokol hovorov, ktorý ukladá informácie o tom, kedy bolo stlačené tlačidlo hovoru. Videozáznamy z kamery si môžete pozrieť v galérii.

Ak snímač videokamery zaznamená pohyb alebo po stlačení tlačidla volania, tlačidlo sa oživí svetelným indikátorom.

Aplikácia Ezviz zobrazuje na displeji mobilného telefónu obrázok osoby, ktorá aktivovala hovor, s možnosťou aktivácie zvukového hovoru.

Aplikácia tiež upozorní majiteľa smartfónu, keď niekto príde k dverám.

Pri zabezpečovaní vstupných dverí zohráva dôležitú úlohu videokamera. Je výhodný v tom, že umožňuje nielen diaľkovo sledovať všetko, čo sa deje za dverami, ale aj zachytávať a nahrávať. Teraz už nie je potrebné priblížiť sa k dverám, aby ste videli, kto je za nimi. Nemusíte byť ani v byte. Všetky záznamy sú uložené na pamäťovej karte, čo môže byť v niektorých prípadoch veľmi užitočné pre orgány činné v trestnom konaní.

Konzultanti spoločnosti People.ua sú pripravení odpovedať na vaše otázky týkajúce sa systému EZVIZ DP1, ako aj na ďalšie informácie o sortimente našich produktov.